In luna Decembrie va oferim CADOU 5% reducere suplimentara la toate produsele de pe site, utilizati codul DEC5 in cosul de cumparaturi!

CABERG

Sorteaza dupa:

Casca Riviera V2+ Diva a fost concepută special pentru domnişoarele care optează pentru confort şi siguranţă, dar doresc de asemenea să fie şi elegante.

Casca moto Riviera V2+ este ideală pentru folosirea zilnică în traficul urban. Acesta este o cască de tip Jet, care oferă cel mai bun confort pentru purtător datorită coajei triple ce garantează proporţia ideală între mărimea capului motociclistului şi volumul căştii.

Riviera V2+ este echipată cu sistemul Double Visor Tech, astfel,  casca este echipată cu două viziere, una exterioară transparentă şi una interioară, care protejează de razele soarelui şi astfel vă oferă vizibilitatea optimă în timpul zilelor însorite. De asemenea, viziera interioară poate fi scoasă cu uşurinţă, fără a avea nevoie de scule speciale pentru demontarea sa. Viziera exterioară transparentă are o suprafaţă mare, care protejează faţa de curent la călătoriile de distanţe mai mari.

Căptuşeala se poate scoate în întregime şi datorită materialelor folosite poate fi spălată cu uşurinţă. Casca respectă specificaţiile prescrise de norma Ece 22.05.

Greutatea: 1000 g +/-50 g

459.00 Lei

Produsele 1-1 (din 1) «