In luna Ianuarie va oferim CADOU 5% reducere suplimentara la toate produsele de pe site, utilizati codul PROMO5 in cosul de cumparaturi!

SHAD

1 din 3
Sorteaza dupa:

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW90 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include 5 curele de compresie mari si un buzunar de dimensiune mare inchis cu fermoar dotat cu mici perforaturi pentru a depozita toate lucrurile ude. Aceasta geanta poate fi transportata cu usurinta datorita celor 2 manere cauciucate precum si celor 2 curele de umar. Se poate folosi pe orice motocicleta precum si pe ATV-uri multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 70x35x35.

- Capacitate de depozitare de 85 de litri.

- Adaptare universala.

- Ofera o valva impermeabila pentru a scoate aerul din geanta si a o face mult mai ajustabila.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in rucsac/ geanta de mana/ geanta de umar.

705.00 Lei

Noua gama de sisteme de comunicare de la SHAD este special conceputa pentru a oferi o modalitate de comunicare in siguranta, datorita faptului ca va permite sa comunicati prin intermediul smartphone-urilor intr-o maniera complet legala in timpul plimbarilor in saua motocicletei transformandu-le astfel intr-unele mai sigure si mai distractive. Raspunde apelurilor tale intr-o maniera simpla si sigura cu ajutorul setului hands free de la SHAD folosind un singur buton multifunctional. Intregul sistem a fost proiectat pentru a incapea in interiorul oricarei casti, rezultand astfel o instalare foarte usoara. Modelul BC22 este perfect pentru castile de tip Full Face datorita flexibilitatii microfonului, incluzand conexiune Bluetooth intre sistem si telefon/GPS, functie de redare a muzicii in mod stereo precum si intercom pilot/pasager. Mai mult decat atat acest model ofera functia de raspuns vocal la apeluri. Poate fi folosit pe modul Intercom, iar in tot acest timp, sistemul sa ramana conectat la telefonul dumneavoastra prin intermediul functiei Dual Link.

Detalii tehnice:

- Doua piese pentru urechi;

- Raspuns vocal;

- Conexiune hands free la telefon/GPS;

- Redare muzica preferata;

- Intercom pilot/pasager cu BC03;

- Dual Link;

- Baterie ce poate rezista pana la 7 ore de convorbire;

- Functioneaza optim pe o raza de 10 metri, la viteze de pana la 80 km/h.

310.00 Lei

5.00

Side case-urile SHAD

Modelul SH35 ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Aceasta pereche de cutii laterale imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizate folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Cutiile laterale au dimensiunea perfecta si sunt potrivite pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 35 de litri, iar designul acestor cutii laterale a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un side case compact dar de capacitate ridicata.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 10 kg.

- Capacitate de depozitare a unei casti (de tip jet).

- Sistem de inchidere Secure Lock.

- Fixare in 3 puncte integrata, sigura si usoara.

- Grautate scazuta si aerodinamicitate sporita.

- Tavita interioara si curele elastice interioare.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 35 de litri.

1929.00 Lei

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitate ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. Genta este completata de insertii reflectorizante pentru o siguranta sporita in trafic. SHAD SL23B este fabricata din polyester si este expandabila, cu o capacitate de depozitare mare, si se fixeaza pe motocicleta prin baza universala.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 26 x24x35 cm.

- Capacitate de depozitare de 14 pana la 23 de litri.

- Compartiment superior pentru harti, telefon, tableta sau GPS, adaptat pentru a putea face posibila utilizarea acestor dispozitive.

- Fermoarele compartimentului principal compatibile cu inchiderea prin intermediul unui lacat.

- Maner pentru confort sporit.

- Husa de ploaie.

- Curea ajustabila pentru umar.

- Aceasta geanta este expandabila si vine impreuna cu o curea elastica pentru a ajusta volumul.

- Structura rigida pentru a face fata mai bine vantului si vibratiilor.

435.00 Lei

Suportul universal pentru motociclete, rezistent la apa este accesoriul perfect pentru motociclistii care se bucura de o calatorie lunga in saua motocicletei, dar si pentru cei care bat orasul in lung si-n lat. Smartphone-ul dumneavoastra este transportat intr-o carcasa parctica al carei interior este captusit cu material rezistent la socuri. Acest suport poate fi montat pe oglinda motocicletei simplu si rapid multumita sistemului de inchidere ajustabil. Datorita faptului ca baza acestui suport poate fi rotita la 360 de grade, puteti pozitiona smartphone-ul in asa fel incat ecranul device-ului sa aiba unghiul vizual perfect. Multumita etanseitatii acestui suport, el poate fi utilizat indifent de vremea de afara. Display-ul smartphone-ului este perfect functional datorita peliculei de cristal transparenta aflata deasupra acestuia.

Detalii tehnice:

- Suport de prindere pe ghidon inclus;

- Carcasa si fermoare rezistente la apa;

- Se monteaza/demonteaza usor si rapid;

- Rezistenta sporita la socuri.

- Dotat cu o curea de siguranta pentru o securitate sporita;

- Volumul interior se regleaza usor datorita buretilor, pentru ca device-ul dumneavoastra sa stea pe pozitie.

219.00 Lei

Side case-urile SHAD

Modelul SH23 ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Aceasta pereche de cutii laterale imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizate folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Cutiile laterale au dimensiunea perfecta si sunt potrivite pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 23 de litri, iar designul acestor cutii laterale a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un side case compact dar de capacitate ridicata.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 5 kg.

- Sistem de inchidere Secure Lock.

- Grautate scazuta si aerodinamicitate sporita.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 23 de litri.

739.00 Lei

Noua gama de sisteme de comunicare de la SHAD este special conceputa pentru a oferi o modalitate de comunicare in siguranta, datorita faptului ca va permite sa comunicati prin intermediul smartphone-urilor intr-o maniera complet legala in timpul plimbarilor in saua motocicletei transformandu-le astfel intr-unele mai sigure si mai distractive. Raspunde apelurilor tale intr-o maniera simpla si sigura cu ajutorul setului hands free de la SHAD folosind un singur buton multifunctional. Modelul BC01 ofera o conctare facila intre telefon si sistem prin Bluetooth. Poate fi folosit pe modul Intercom pilot/pasager, iar in tot acest timp, sistemul sa ramana conectat la telefonul dumneavoastra prin intermediul functiei Dual Link.

Detalii tehnice:

- Design compact;

- Conexiune hands free la telefon/GPS;

- Intercom pilot/pasager;

- Dual Link.

196.00 Lei

Top case-urile SHAD

SHAD prezinta un top case ce imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH33 are dimensiunea perfecta si este potrivit atat pentru a te deplasa de colo colo in oras cat si pentru calatoriile ceva mai lungi si poate fi montat atat pe scutere cat si pe motociclete. Caracteristicile principale ale acestui top-case sunt compactitatea si practicalitatea. Ofera capacitate de depozitare a unei casti de tip Full Face si o pereche de manusi toate acestea fiind completate de usurinta in utilizare. Atat baza cat si capacul sunt proiectate pentru a rezista la socuri si zgarieturi chiar si cu o grosime de nivel mediu.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 33 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case de clasa medie ce prezinta o uriasa imbunatatire la nivelul structurii si la imbinarea dintre placa de fixare si top case. Totodata, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 3 kg.

- Capacitate de depozitare a unei casti moto de tip Full Face.

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 33 de litri.

289.00 Lei

5.00

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW138 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include 5 curele de compresie mari si un buzunar de dimensiune mare inchis cu fermoar dotat cu mici perforaturi pentru a depozita toate lucrurile ude. Aceasta geanta poate fi transportata cu usurinta datorita celor 2 manere cauciucate precum si celor 2 curele de umar. Se poate folosi pe orice motocicleta precum si pe ATV-uri multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 85x35x40.

- Capacitate de depozitare de 135 de litri.

- Adaptare universala.

- Ofera o valva impermeabila pentru a scoate aerul din geanta si a o face mult mai ajustabila.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in rucsac/ geanta de mana/ geanta de umar.

609.00 Lei

Top case-urile SHAD

SHAD prezinta un top case ce imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH29 are dimensiunea perfecta si este potrivit atat pentru a te deplasa de colo colo in oras cat si pentru calatoriile ceva mai lungi si poate fi montat atat pe scutere cat si pe motociclete. Caracteristicile principale ale acestui top-case sunt compactitatea si practicalitatea. Ofera capacitate de depozitare a unei casti de tip Full Face si o pereche de manusi toate acestea fiind completate de usurinta in utilizare. Atat baza cat si capacul sunt proiectate pentru a rezista la socuri si zgarieturi chiar si cu o grosime de nivel mediu.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 29 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case ce prezinta o uriasa imbunatatire privind sistemul de inchidere. In cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 3 kg.

- Capacitate de depozitare a unei casti moto de tip Full Face.

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 29 de litri.

245.00 Lei

5.00

Suportul universal pentru motociclete, rezistent la apa este accesoriul perfect pentru motociclistii care se bucura de o calatorie lunga in saua motocicletei, dar si pentru cei care bat orasul in lung si-n lat. Smartphone-ul dumneavoastra este transportat intr-o carcasa parctica al carei interior este captusit cu material rezistent la socuri. Acest suport poate fi montat pe ghidonul motocicletei simplu si rapid multumita sistemului de inchidere ajustabil. Datorita faptului ca baza acestui suport poate fi rotita la 360 de grade, puteti pozitiona smartphone-ul in asa fel incat ecranul device-ului sa aiba unghiul vizual perfect. Multumita etanseitatii acestui suport, el poate fi utilizat indifent de vremea de afara. Display-ul smartphone-ului este perfect functional datorita peliculei de cristal transparenta aflata deasupra acestuia.

Detalii tehnice:

- Suport de prindere pe ghidon inclus;

- Carcasa si fermoare rezistente la apa;

- Se monteaza/demonteaza usor si rapid;

- Rezistenta sporita la socuri.

- Dotat cu o curea de siguranta pentru o securitate sporita;

- Volumul interior se regleaza usor datorita buretilor, pentru ca device-ul dumneavoastra sa stea pe pozitie.

219.00 Lei

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW18 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include un buzunar de dimensiune mare, rezistent la socuri, flexibil, completat de un strat de burete special proiectat pentru a-ti proteja laptopul. inchis cu fermoar dotat cu mici perforaturi pentru a depozita toate lucrurile ude. Aceasta geanta poate fi transportata cu usurinta datorita manerului cauciucat precum si a celor 2 curele de umar. Se poate folosi pe orice motocicleta multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 40x40x22.

- Capacitate de depozitare de 18 de litri.

- Adaptare universala.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in rucsac.

449.00 Lei

Top case-urile SHAD

SHAD prezinta un top case de clasa mijlocie menit sa complimenteze o gama deja variata. Modelul SH37 reprezinta o generatie noua de top case-uri ce evolueaza si avanseaza pentru a ne oferi caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH37 are dimensiunea perfecta si este potrivit atat pentru a te deplasa de colo colo in oras cat si pentru calatoriile lungi si poate fi montat atat pe scutere cat si pe motociclete. Caracteristicile principale ale acestui top-case sunt greutatea scazuta si volumul foarte bine optimizat. Aceste este cel mai usor top case din categoria lui deoarece atat baza cat si capacul sunt proiectate pentru a rezista la socuri si zgarieturi chiar si cu o grosime de nivel mediu.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 37 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case de clasa medie ce prezinta o uriasa imbunatatire deoarece, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 3 kg.

- Capacitate de depozitare a doua casti (de tip Jet) sau a unei casti (de tip full face plus echipament).

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 37 de litri.

385.00 Lei

5.00

Geanta pentru rezervor SHAD Big SL35B expandabila, cu un extra volum la acelasi pret. De la M la XL, are o capacitate de depozitare suficienta pentru o casca de tip Full Face. Fixarea se face prin baza rezervorului, universala. Compartimentul principal este dotat cu fermoar pentru o protectie sporita, ofera un spatiu de depozitare generos si este completat de curele elastice de compresie. Aceasta geanta este expandabila, iar folosindu-va de 4 curele, veti putea sa ii ajustati volumul.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 29x25x40 cm.

- Compartiment superior pentru telefon, tableta sau GPS, adaptat pentru a putea face posibila utilizarea acestor dispozitive.

- Capacitate de depozitare de 21 litri pana la 31 de litri.

- Curele ajustabile pentru umeri datorita carora geanta poate fi convertita in rucsac.

- Baza pe care se fixeaza este inclusa.

- Fermoarele compartimentului principal compatibile cu inchiderea prin intermediul unui lacat.

- Husa pentru vremurile ploioase.

- Insertii reflectorizante pentru o siguranta imbunatatita in trafic.

- Curea ajustabila pentru umar.

- Maner pentru confort sporit.

- Orificiu realizat pentru a face posibila trecerea unui cablu incarcator la dispozitivul dumneavoastra.

495.00 Lei

5.00

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW35 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include un compartiment principal, un buzunar frontal cu fermoar si un buzunar plat, cu fermoar impermeabil. Aceasta geanta poate fi transportata cu usurinta datorita manerului cauciucat, a celor 2 curele de umar precum si a spatarului completat de spuma de mare densitate. Se poate folosi pe orice motocicleta multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 42x26x17.

- Capacitate de depozitare de 35 de litri.

- Include 4 curele de fixare si 6 inele pentru atasare.

- Adaptare universala.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in rucsac.

449.00 Lei

Top case-urile SHAD

Modelul SH48 ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH48 are dimensiunea perfecta si este potrivit pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 48 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case ce prezinta o uriasa imbunatatire deoarece, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 8 kg.

- Capacitate de depozitare a doua casti.

- Sistem de inchidere Smart Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 48 de litri.

865.00 Lei

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW42 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include un buzunar frontal cu fermoar precum si 2 curele rigide fentru fixarea gentilor pe saua motocicletei. Aceaste geanti pot fi transportate cu usurinta datorita manerului cauciucat si se pot folosi pe orice motocicleta multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 40x35x15.

- Capacitate de depozitare de 18 de litri / geanta.

- Adaptare universala.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

 

640.00 Lei

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW55 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include un compartiment principal de 45 de litri, precum si un buzunar frontal mediu de 10 litri. Totodata include si 4 curele laterale de compresie pentru 3 arii diferite de compresie, si 2 curele pentru a fixa diverse lucruri deasupra compartimentului frontal. Aceasta geanta poate fi transportata cu usurinta datorita manerelor cauciucate, a celor 2 curele de umar precum si a spatarului completat de spuma de mare densitate. Se poate folosi pe orice motocicleta multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 60x40x26.

- Capacitate de depozitare de 55 de litri.

- Include curele de fixare.

- Adaptare universala.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Manere pentru confort sporit (2 frontale si 2 laterale).

- Convertibila in rucsac.

709.00 Lei

Top case-urile SHAD

SHAD prezinta un top case ce imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH26 are dimensiunea perfecta si este potrivit atat pentru a te deplasa de colo colo in oras cat si pentru calatoriile ceva mai lungi si poate fi montat atat pe scutere cat si pe motociclete. Caracteristicile principale ale acestui top-case sunt compactitatea si practicalitatea. Ofera capacitate de depozitare a unei casti de tip Full Face. Atat baza cat si capacul sunt proiectate pentru a rezista la socuri si zgarieturi chiar si cu o grosime de nivel mediu.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 26 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case de clasa medie ce prezinta o uriasa imbunatatire la nivelul structurii si la imbinarea dintre placa de fixare si top case. Totodata, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 3 kg.

- Capacitate de depozitare a unei casti moto de tip Full Face.

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 26 de litri.

219.00 Lei

5.00

Top case-urile SHAD

SHAD prezinta un top case de clasa mijlocie menit sa complimenteze o gama deja variata. Modelul SH39 reprezinta o generatie noua de top case-uri ce evolueaza si avanseaza pentru a ne oferi caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern, oferindu-ti optiunea de a alege capacul de culoare Carbon, ce confera un aspect agresiv. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH39 are dimensiunea perfecta si este potrivit atat pentru a te deplasa de colo colo in oras cat si pentru calatoriile lungi si poate fi montat atat pe scutere cat si pe motociclete. Caracteristicile principale ale acestui top-case sunt greutatea scazuta si volumul foarte bine optimizat. Aceste este cel mai usor top case din categoria lui deoarece atat baza cat si capacul sunt proiectate pentru a rezista la socuri si zgarieturi chiar si cu o grosime de nivel mediu.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 39 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case de clasa medie ce prezinta o uriasa imbunatatire deoarece, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 3 kg.

- Capacitate de depozitare a doua casti (a unei casti moto de tip Full Face si a uneia de tip Jet).

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 39 de litri.

489.00 Lei

Geanta semi rigida cu insertii reflectorizante SHAD E22 este fabricata din polyester si include o sacosa impermeabila pentru smartphone sau tableta. Fixarea se face prin baza rezervorului, universala. Invelisul exterior, fiind unul semi rigid, protejeaza echipamentul din interior. Compartimentul principal este dotat cu fermoar pentru o protectie sporita, ofera un spatiu de depozitare generos si este completat de curele elastice de compresie. Aceasta geanta este expandabila, iar folosindu-va de o curea, veti putea sa ii ajustati volumul.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 42x30x22 cm.

- Capacitate de depozitare de 16 litri pana la 22 de litri (suficient pentru a depozita o casca de tip Full face).

- Baza pe care se fixeaza este inclusa.

- Husa pentru vremurile ploioase.

- Curea ajustabila pentru umar.

- Maner pentru confort sporit.

- Orificiu realizat pentru a face posibila trecerea unui cablu incarcator la dispozitivul dumneavoastra.

559.00 Lei

Produsele 1-21 (din 52) «   1 2 3   »
1 din 3