SHAD

1 din 3
Sorteaza dupa:

Noua gama de sisteme de comunicare de la SHAD este special conceputa pentru a oferi o modalitate de comunicare in siguranta, datorita faptului ca va permite sa comunicati prin intermediul smartphone-urilor intr-o maniera complet legala in timpul plimbarilor in saua motocicletei transformandu-le astfel intr-unele mai sigure si mai distractive. Raspunde apelurilor tale intr-o maniera simpla si sigura cu ajutorul setului hands free de la SHAD folosind un singur buton multifunctional. Intregul sistem a fost proiectat pentru a incapea in interiorul oricarei casti, rezultand astfel o instalare foarte usoara. Modelul BC03 este cel mai complet, incluzand conexiune Bluetooth intre sistem si telefon/GPS, functie de redare a muzicii in mod stereo precum si intercom pilot/pasager. Mai mult decat atat acest model ofera functia de raspuns vocal la apeluri. Poate fi folosit pe modul Intercom, iar in tot acest timp, sistemul sa ramana conectat la telefonul dumneavoastra prin intermediul functiei Dual Link.

Detalii tehnice:

- Doua piese pentru urechi;

- Raspuns vocal;

- Conexiune hands free la telefon/GPS;

- Redare muzica in mod stereo;

- Intercom pilot/pasager;

- Dual Link.

349.00 Lei

314.10 Lei

- 10%

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW40 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Include un buzunar frontal cu fermoar si un maner lateral. Aceasta geanta poate fi transportata cu usurinta datorita manerului cauciucat, a curelei de umar. Se poate folosi pe orice motocicleta multumita curelelor de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 62x20.

- Capacitate de depozitare de 20 de litri.

- Include 4 curele de fixare.

- Adaptare universala.

- Curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in geanta de umar.

149.00 Lei

134.10 Lei

- 10%

Top case-urile SHAD

Modelul SH45 ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH45 are dimensiunea perfecta si este potrivit pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 45 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case ce prezinta o uriasa imbunatatire deoarece, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 6 kg.

- Capacitate de depozitare a doua casti.

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 45 de litri.

579.00 Lei

479.00 Lei

- 17%

Geanta semi rigida cu insertii reflectorizante SHAD E04 este fabricata din polyester si include un compartiment pentru smartphone completat de o pelicula care permite utilizarea tactila a dispozitivului. Fixarea se face prin baza rezervorului, universala. Invelisul exterior, fiind unul semi rigid, protejeaza echipamentul si lucrurile din interior. Compartimentul principal este dotat cu fermoar impermeabil pentru o protectie sporita si vine insotit de un compartiment cu inchidere elastica.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 29x20x10 cm.

- Capacitate de depozitare de 3 litri.

- Baza pe care se fixeaza este inclusa.

- Husa pentru vremurile ploioase.

- Orificiu realizat pentru a face posibila trecerea unui cablu incarcator la dispozitivul dumneavoastra.

299.00 Lei

269.10 Lei

- 10%

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW05 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Aceasta geanta include o geanta tampon detasabila ce este dotata cu diferite compartimente pentru o extra protectie pentru acte, portofel sau smartphone-ul tau. Poate fi purtata atat de-a lungul curelei cat si pe umar.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 20x15x13.

- Capacitate de depozitare de 5 de litri.

- Punga interioare cu strat de spuma pentru protectia suplimentara a continutului.

- Diverse optiuni pentru modul de transportare.

 

175.00 Lei

157.50 Lei

- 10%

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitate ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. Geanta este completata de insertii reflectorizante pentru o siguranta sporita in trafic.Fabricata din Polyester, SHAD SL05 este o geanta proiectata sa transporte documentele personale, portofel si telefon, astfel incat totul sa fie la indemana in timpul aventurilor in sauau motocicletei.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 11x25x15 cm.

- Capacitate de depozitare de 2 litri.

- Compartimentul principal cu plasa si carlig pentru chei completat de un fermoar.

- Compartiment interior divizat, este dotat cu 2 spatii de depozitare pentru documente si carduri.

- Compartiment frontal de mici dimensiuni pentru a depozita diverse lucruri.

- 3 curele ajustabile, doua pentru picior si una pentru a se fixa de cureaua pantalonilor sau de bucla prin care trece aceasta.


139.00 Lei

125.10 Lei

- 10%

Top case-urile SHAD

Modelul SH48 ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH48 are dimensiunea perfecta si este potrivit pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 48 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case ce prezinta o uriasa imbunatatire deoarece, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 8 kg.

- Capacitate de depozitare a doua casti.

- Sistem de inchidere Smart Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 48 de litri.

889.00 Lei

800.10 Lei

- 10%

Colaborand cu Centrul de Design din Barcelona am dezvoltat rucsacul SHAD E83BCN."Inspirat in Barcelona" este o initiativa globala a Centrului de Design prin intermediu careia promoveaza talentul celor creativi care si-au gasit inspiratia in valorie Barcelonei. Acest program sustine initiativele sociale de design pentru a imbunatati viata cetatenilor. Designul acestui rucsac a fost realizat de artistul Miquel Fuster si face parte din proiectul #nimeninudoarmepestrazi, al fundatiei Fundacio Arrels, care ajuta persoanele fara adapost. Rucsacul semi rigid cu insertii reflectorizante SHAD E83BCN este fabricat din polyester si include un compartiment pentru laptop completat de burete pentru o protectie sporita. Acest compartiment este potrivit pentru laptopuri de pana la 15". Invelisul exterior, fiind unul semi rigid, protejeaza echipamentul din interior. Compartimentul principal este dotat cu fermoar pentru o protectie sporita, ofera un spatiu de depozitare generos si este completat de curele elastice

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 29x21x47 cm.

- Capacitate de depozitare de 17 litri.

- Spatar moale si ergonomic ce permite circulatia aerului.

- Curelele din zona braului si a pieptului ajustabile.

- Curele de umar ajustabile pentru a facilita transportul.

- Maner pentru confort sporit.

- Husa pentru orice tip de casca, ce se atasaeaza de rucsac in 4 puncte.

609.00 Lei

548.10 Lei

- 10%

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW38 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Aceasta geanta se poate transforma cu usurinta intr-un rucsac ce poate fi transportat intr-un mod convenabil si confortabil. Aceasta geanta pentru sa este compatibila cu orice motocicleta datorita celor 4 curele de fixare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 55x30.

- Capacitate de depozitare de 38 de litri.

- 2 curele ajustabile pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in rucsac.

309.00 Lei

278.10 Lei

- 10%

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitate ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. Fabricata din Polyester, SHAD SL03 este este o geanta proiectata sa reduca stresul din zona lombara in timpul acelor calatorii lungi in saua motocicletei multumita zonei tampon situate pe curea. Cu o capacitate ridicata, iti permite sa transporti toate lucrurile esentiale, camera foto sau alte dispozitive.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 9x23x16 cm.

- Capacitate de depozitare de 3 litri.

- Compartimentul interior este dotat cu o carabina pentru chei, 3 spatii de depozitare pentru pixuri precum si un buzunar elastic.

- Buzunar lateral cu fermoar, cu capacitatea de a depozita un dispozitiv cu diagonala de pana la 5".

 

 

162.00 Lei

145.80 Lei

- 10%

Top case-urile SHAD

Modelul SH50 ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH50 are dimensiunea perfecta si este potrivit pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 50 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case ce prezinta o uriasa imbunatatire deoarece, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 8 kg.

- Capacitate de depozitare a doua casti.

- Sistem de inchidere Smart Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 50 de litri.

1129.00 Lei

1016.10 Lei

- 10%

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitate ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. Gentile laterale au un design 100% Barcelona si sunt completate de insertii reflectorizante. SHAD SL58 sunt fabricate din polyester si sunt expandabile, cu o capacitate de depozitare mare, se fixeaza pe motocicleta fie prin curelele Velcro, fie prin noul sistem de fixare SHAD ce vine impreuna cu un nou kit de fixare metalic si sunt completate noul sistem de fixare pe motocicleta. Lateralele acestor genti sunt intarite pentru a mentine lucrurile in siguranta. Compartimentul principal este dotat cu fermoar impermeabil ce ofera o protectie sporita, precum si un spatiu de depozitare generos fiind completat de curele elastice. Aceste genti sunt expandabile si vin impreuna cu trei curele velcro de fiecare parte pentru o fixare cat mai buna pe cadrul metalic.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 18/(expandat)21 x23x27 cm.

- Capacitate de depozitare de 46 pana la 58 de litri.

- Maner pentru confort sporit.

- Huse de ploaie.

- Adaptare universala prin curelele velcro sau noul sistem de prindere.

- Aceste genti sunt expandabile si vin impreuna cu doua curele elastice dotate cu inchideri metalice pentru a ajusta volumul.

- Structura de plastic intarita pentru a face fata mai bine vantului si vibratiilor.

609.00 Lei

548.10 Lei

- 10%
4.00

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW38 este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Securizat cu fermoare etanse din PVC precum si tripla impaturare in zona superioara pentru a asigura cea mai eficienta impermeabilitate. Aceasta geanta se poate transforma cu usurinta intr-un rucsac ce poate fi transportat intr-un mod convenabil si confortabil.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 46x22x13 cm.

- Capacitate de depozitare de 25 de litri.

- Invelisul rucsacului cat si fermoarele sunt impermeabile.

- Buzunar exterior (neimpermeabil).

- Maner pentru confort sporit.

- Convertibila in rucsac.

259.00 Lei

233.10 Lei

- 10%

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitatea ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. Geanta are un design 100% Barcelona si este completata de insertii reflectorizante. SHAD SL12 M este fabricata din polyester, este compacta si include un compartiment superior touch screen pentru a face posibila utilizare tabletei, telefonului sau a GPS-ului. Vine impreuna cu un kit de fixare ce include 4 magneti detasabili.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 10x30x19 cm.

- Capacitate de depozitare de 4 litri.

- Maner pentru confort sporit.

- Curea ajustabila care fac posibila transportarea gentii pe umar.

- Compartimentul superior poate depozita o tableta sau un smart phone cu diagonala de pana la 6".

225.00 Lei

202.50 Lei

- 10%

Top case-urile SHAD

Modelul SH59X ne ofera caracteristici tehnice imbunatatite impreuna cu o mare atentie la partea estetica.

Acest top case imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern prin intermediu capacului de aluminiu. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Are dimensiunea perfecta datorita flexibilitatii si functiei de ajustare a volumui interior, fiind astfel potrivit pentru calatoriile lungi in saua motocicletei.

Capacitatea interioara poate fi ajustata in 3 pozitii (L, XL si XXL) si poate ajunge sa depoziteze 2 casti de tip full face. Acesta este singurul top case ajustabil ce poate ajunge pana la un volum de 58 de litri. Fiind un accesoriu foarte versatil, prin trecerea rapida de la o pozitie la alta, acesta se poate transforma dintr-un top case aerodinamic intr-un "cufar". Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Marimea L (cu capacitatea de 46 de litri) permite depozitarea lucrurilor uzuale.

- Marimea XL (cu capacitatea de 52 de litri) sunt perfecte pentru aventurile de week-end.

- Marimea XXL (cu capacitatea de 58 de litri) permite depozitare tuturor lucrurilor necesare pentru aventura mult visata.

- Sarcina maxima de 10 kg in pozitia XXL (58 de litri).

- Capacitate de depozitare a doua casti de tip full face.

- Sistem de inchidere Smart Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

1439.00 Lei

1295.10 Lei

- 10%

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitate ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. SHAD SL01 este este o geanta proiectata sa transporte documentele de acces sau telecomanda pentru poarta/ garaj. Aceasta geanta poate fi fixata pe ghidon precum si pe ingheietura mainii.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 4x6x10 cm.

- Compartiment completat de fermoar.

- Curea de tip velcro, ajustabila, pentru a asigura prinderea pe ghidon sau incheietura.

- Pelicula frontala cu touch screen ce permite utilizara telecomenzii portii sau a garajului.

- Completata de insertii reflectorizante pentru o siguranta sporita in trafic.

 

49.00 Lei

44.10 Lei

- 10%

Geanta impermeabila pentru sa SHAD SW22M este realizata din 420D Nylon imbracat in PVC pe ambele fete. Include o sacosa impermeabila detasabila, un buzunar plat in spatele gentii precum si un sistem de fixare a unei casti integrale in partea frontala. Aceasta geanta se poate transforma cu usurinta intr-un rucsac ce poate fi transportat intr-un mod convenabil si confortabil. Se poate fixa direct pe orice motocicleta fie utilizand magnetii pentru prinderea pe rezervor, fie curele pentru prinderea de ghidonul motociletei.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 42x26x17 cm.

- Capacitate de depozitare de 18 de litri.

- Magneti si o curea pentru fixarea de ghidonul motocicletei pentru fixarea si ajustarea bagajului.

- Fermoar si sacosa interioara impermeabila.

- Maner confortabil pentru transportarea cu usurinta.

- Convertibila in rucsac cu usurinta (pe langa curelele de umar, geanta este dotata si cu curea in zona pieptului si a taliei).

445.00 Lei

400.50 Lei

- 10%

SHAD prezinta pietei noua linie de genti touring SL. Caracterizate de rezistenta si calitate ridicata aceste genti se indeplinesc cele mai inalte standarde. Fabricata din Polyester, SHAD SL86 este un rucsac ce poate fi folosit zi de zi sau in aventurile de weekend ce iti permite sa transporti cu usurinta casca. Compartimentul principal este completat de burete pentru a-ti proteja laptopul. Practicalitatea acestui rucsac este data de multitudinea de compartimente si buzunare.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 45x30x27 cm.

- Capacitate de depozitare de 27 litri si o casca de tip Jet in compartimentul din plasa.

- Fermoarele sunt compatibile cu inchiderea prin intermediul unui lacat.

- 2 buzunare interioare dotate cu fermoare.

- Carlig pentru a tine in siguranta cheile.

- Maner pentru confort sporit.

- Diverse insertii reflectorizante pentru o siguranta in trafic imbunatatita.

- Rucsac ergonomic datorita panoului spatarului ce asigura o buna trecerea a aerului.

- Curele ajustabile completate de cureaua pentru piept si brau, ajustabile de asemenea.

 

269.00 Lei

242.10 Lei

- 10%
5.00

Top case-urile SHAD

SHAD prezinta un top case ce imbina intr-un mod placut detaliile tehnice si stilul modern. Realizat folosind materiale de cea mai inalta calitate pentru a obtine o rezistenta sporita si exclusivitate.

Top case-ul SHAD SH34 are dimensiunea perfecta si este potrivit atat pentru a te deplasa de colo colo in oras cat si pentru calatoriile ceva mai lungi si poate fi montat atat pe scutere cat si pe motociclete. Caracteristicile principale ale acestui top-case sunt compactitatea si practicalitatea. Ofera capacitate de depozitare a unei casti de tip Full Face si o pereche de manusi toate acestea fiind completate de usurinta in utilizare. Atat baza cat si capacul sunt proiectate pentru a rezista la socuri si zgarieturi chiar si cu o grosime de nivel mediu.

Capacitatea interioara a fost optimizata pentru a te putea bucura de intregul volum de 34 de litri, iar designul acestui top case a fost revolutionat in special pentru a putea oferi un top case compact dar de capacitate ridicata. Acesta este primul top case de clasa medie ce prezinta o uriasa imbunatatire la nivelul structurii si la imbinarea dintre placa de fixare si top case. Totodata, in cazul in care mecanismul se defecteaza, acesta poate fi inlocuit cu usurinta. Precum restul top case-urilor SHAD include un kit ce contine placa de fixare si suruburile aferente.

Detalii tehnice:

- Sarcina maxima de 3 kg.

- Capacitate de depozitare a unei casti moto de tip Full Face.

- Sistem de inchidere Press Lock.

- Rezistenta sporita la socuri.

- Protejeaza continutul prin intermediul sistemului de etansare.

- Cu un volum de 34 de litri.

359.00 Lei

305.00 Lei

- 15%

Geanta SHAD SC25 fabricata din Polyester, de tip tunel, vine impreuna cu 2 buzunare laterale si capacitatea de depozitare a unei casti de tip Jet. Aceasta geanta este completata de un compartiment superior pentru harti, tableta sau GPS cu o pelicula touch screen ce permite utilizarea acestor dispozitive.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 27x26x38 cm.

- Capacitate de 25 de litri.

- Fermoarul compartimentului principal este compatibil cu inchiderea prin intermediul unui lacat.

- Maner pentru confort sporit.

- Curea ajustabila pentru umar.

- Completata de insertii reflectorizante pentru o siguranta imbunatatita in trafic.

- Fixare universala prin intermediul a 2 curele.

- Orificiu ce permite introducerea incarcatorului in compartimentul unde se depoziteaza tableta, telefonul sau GPS-ul.

359.00 Lei

323.10 Lei

- 10%

Rucsacul semi rigid cu insertii reflectorizante SHAD E83 este fabricat din polyester si include un compartiment pentru laptop completat de burete pentru o protectie sporita. Acest compartiment este potrivit pentru laptopuri de pana la 15". Invelisul exterior, fiind unul semi rigid, protejeaza echipamentul din interior. Compartimentul principal este dotat cu fermoar pentru o protectie sporita, ofera un spatiu de depozitare generos si este completat de curele elastice.

Detalii tehnice:

- Dimensiuni de 29x21x47 cm.

- Capacitate de depozitare de 17 litri.

- Spatar moale si ergonomic ce permite circulatia aerului.

- Curelele din zona braului si a pieptului ajustabile.

- Curele de umar ajustabile pentru a facilita transportul.

- Maner pentru confort sporit.

- Husa pentru orice tip de casca, ce se atasaeaza de rucsac in 4 puncte.

559.00 Lei

503.10 Lei

- 10%
Produsele 1-21 (din 54) «   1 2 3   »
1 din 3