LIVRARE GRATUITA PESTE 199 LEI --- CONSULTANTA PROFESIONALA LA TEL. 0756113111 --- RETUR GRATUIT 14 ZILE

Sisteme de comunicare moto

Sorteaza dupa:

Noua gama de sisteme de comunicare de la SHAD este special conceputa pentru a oferi o modalitate de comunicare in siguranta, datorita faptului ca va permite sa comunicati prin intermediul smartphone-urilor intr-o maniera complet legala in timpul plimbarilor in saua motocicletei transformandu-le astfel intr-unele mai sigure si mai distractive. Raspunde apelurilor tale intr-o maniera simpla si sigura cu ajutorul setului hands free de la SHAD folosind un singur buton multifunctional. Modelul BC01 ofera o conctare facila intre telefon si sistem prin Bluetooth. Poate fi folosit pe modul Intercom pilot/pasager, iar in tot acest timp, sistemul sa ramana conectat la telefonul dumneavoastra prin intermediul functiei Dual Link.

Detalii tehnice:

- Design compact;

- Conexiune hands free la telefon/GPS;

- Intercom pilot/pasager;

- Dual Link.

196.00 Lei

Noua gama de sisteme de comunicare de la SHAD este special conceputa pentru a oferi o modalitate de comunicare in siguranta, datorita faptului ca va permite sa comunicati prin intermediul smartphone-urilor intr-o maniera complet legala in timpul plimbarilor in saua motocicletei transformandu-le astfel intr-unele mai sigure si mai distractive. Raspunde apelurilor tale intr-o maniera simpla si sigura cu ajutorul setului hands free de la SHAD folosind un singur buton multifunctional. Intregul sistem a fost proiectat pentru a incapea in interiorul oricarei casti, rezultand astfel o instalare foarte usoara. Modelul BC03 este cel mai complet, incluzand conexiune Bluetooth intre sistem si telefon/GPS, functie de redare a muzicii in mod stereo precum si intercom pilot/pasager. Mai mult decat atat acest model ofera functia de raspuns vocal la apeluri. Poate fi folosit pe modul Intercom, iar in tot acest timp, sistemul sa ramana conectat la telefonul dumneavoastra prin intermediul functiei Dual Link.

Detalii tehnice:

- Doua piese pentru urechi;

- Raspuns vocal;

- Conexiune hands free la telefon/GPS;

- Redare muzica in mod stereo;

- Intercom pilot/pasager;

- Dual Link.

419.00 Lei

5.00

Sistem comunicare moto intercom SENA SMH5 single.

 

Autonomie: 7 ore

 

Stand-by: 6 zile

Dimensiuni: 69.9 mm x 45 mm x 30.6 mm

Weight: 40 g (2.05 oz)

 

  • BLUETOOTH

Headset Profile (HSP)
Hands-Free Profile (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)
Bluetooth 3.0

 

 

  • INTERCOM

Distanta de funtionare: pana la 0.7 km in teren deschis

 

 

  • AUDIO

Reductie zgomot ambiental de la vant

Advanced Noise Control™

Codec SBC

Control volum

Sample rate: max. 48 kHz (DAC)

 

 

  • BATERIE

Timp de incarcare: 2.5 ore

595.00 Lei

5.00
Produsele 1-3 (din 3) «  
Iti oferim sisteme de comunicare moto din cele mai performante. Sisteme moto intercom prin conexiune bluetooth, cu functii pentru cei mai exigenti motociclisti.