In luna Noiembrie ai 5% extra discount la toate produsele, chiar si la cele reduse. Foloseste codul FIDELITY5 in cos si bucura-te de cumparaturi avantajoase!

Lichid de racire moto

Sorteaza dupa:

Ambalaj: 1L

Producator: MOTUL

Aprobari OEM: BS6580 ; AFNOR NFR 15-601 ; SAE J1034

Protectie: -25C / -13F


Lichid racire READY TO USE, bazat pe monoethyleneglycol, conceput special pentru motociclete. Utilizeaza o tehnologie organica/nonorganica numita Aditivi Hibrizi. Poate fi amestecat cu orice lichid de racire bazat pe monoethyleneglycol.

www.motul.com

45.00 Lei

5.00

 

Bel-Ray® Moto Chill Racing Coolant este un lichid de racire ce utilizeaza o formula propilenglicol non-toxica, conceputa special pentru un transfer de caldura optim si o racire mai rapida in timpul functionarii motorului. Protejaza impotriva coroziunii si imbunatateste durata de viata a sistemulul de racire, inclusiv a componentelor din aluminiu sau magneziu.

Cel mai performant lichid de racire – potrivit pentru cele mai exigente conditii de curse.

A nu se dilua, este gata de folosire.

Punctul de  inghet al premixului este de -33 ° C


www.belray.com

Mai multe specificatii aici !


57.00 Lei

Ambalaj: 1L

Producator: MOTUL

Aprobari OEM: BS6580 ; AFNOR NFR 15-601 ; SAE J1034

Protectie: -35 C / -31 F


Antigel organic, READY TO USE, pe baza de monoethyleneglycol, special pentru motociclete. Recomandat pentru motoarele din aluminiu si magneziu de ultima generatie. Punct de fierbere foarte ridicat: 136 grade C. Reduce temperatura de lucru a motorului in conditii de utilizare extrema.

www.motul.com

59.00 Lei

5.00

Ambalaj: 0.500 L

Producator: MOTUL


Aditiv care reduce temperatura sistemului de racire cu pana la 15 grade C. Ofera o rata de transfer a caldurii mai mare, contine inhibitori rugina si coroziune. Se poate folosi in blocuri motor de aluminiu, magneziu, fonta, este compatibil cu majoritatea lichidelor antigel pe baza de monoethyleneglycol, inclusiv versiunile Long-Life.

Utilizare: Se amesteca cu lichidul de racire intr-o proportie de 5% (20:1). Un bidon ajunge la 10L lichid racire. Nu folositi produsul in stare pura.

Recomandari: Motoare care se supraincalzesc, motoare folosite in conditii de competitie/turatii mari.

www.motul.com

Mai multe specificatii aici !

147.71 Lei

Produsele 1-4 (din 4) «  
Iti oferim lichid de racire moto de cea mai buna calitate. Antigelul marca Motul,Bel-Ray,reduce temperatura motorului si protejeaza instalatia pe timp de iarna.