Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.motoemotion.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

 

POLITICA DE RETURNARE

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice fel de metoda de livrare are la dispozitie (in afara de posta standard, nu ne vom deplasa la posta pentru ridicare, trebuie livrat direct la adresa), de preferat un curier de incredere. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. MOTO E MOTION S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10, zona cu taxare suplimentara).

Atentie, este obligatoriu sa ne anuntati inainte de returnarea oricarui produs printr-un email la adresa sales@motoemotion.ro.

Coletele retur se trimit la adresa showroomului, Str. Gh. Doja, nr.186, Targu Mures, Jud. Mures, in att. Pavel Emilian 0756 113 111. 

Atentie! Politica de returnare  face referire doar la produsele achizitionate online si nu la cele cumparate din magazinele noastre fizice. 

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un email la sales@motoemotion.ro sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Formular retragere: http://www.motoemotion.ro/retragere-contract.pdf

 

GARANTIA PRODUSELOR

SC MOTO E MOTION SRL garanteaza integritatea si conformitatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia legala se asigura pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 2 ani. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fie insotite de bonul fiscal si/ sau factura fiscala emisa la achizitionarea produsului impreuna cu certificatul de garantie. Defectiunile vor fi analizate si solutionate de catre SC MOTO E MOTION SRL in colaborare cu producatorii sau distribuitorii produselor comercializate. Pentru produsele care nu fac obiectul garantiei costul de transport si reparatie a produsului revine clientului. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96

Pentru orice probleme legate de garantie, va rugam sa ne contactati la adresa de email sales@motoemotion.ro sau la telefon 0756 113 111.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.motoemotion.ro sunt confidentiale si nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor motoemotion.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

 

CONTINUT SITE

motoemotion.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

COPYRIGHT

motoemotion.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei S.C. MOTO E MOTION S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. MOTO E MOTION S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa: sales@motoemotion.ro

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului motoemotion.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul motoemotion.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor motoemotion.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

S.C. MOTO E MOTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. MOTO E MOTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la sales@motoemotion.ro