X-LITE

Sorteaza dupa:

X-802R este casca de curse din fibra compozita, produsa de Nolan Group. Acest proiect reprezinta punctul culminant al anilor de experienta la cele mai inalte nivele de competitii in cursele de motociclism. Fiecare componenta (carcasa, viziera, captuseala si sistemul de ventilatie) este rezultatul dezvoltarii inovatoare, cu scopul de a oferi un produs de o calitate si  performanta perfecta. Fiecare parte a fost atent proiectata avand in vedere performantele de top si dezvoltata de-a lungul sistemului experimental de testare din MotoGP si SBK.

Casca de curse a gamei de top a grupului Nolan a fost dezvoltata in versiunea Ultra Carbon cu o carcasa mult mai usoara din fibra de carbon. X-802R ULTRA CARBONeste o casca uimitoare, superb modelata si extrem de usoara.

Inca de la inceputul sezonului 2008, Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Carlos Checa, Marco Melandri si alti piloti sponsorizati de Nolan Group, au testat si experimentat multe dintre solutiile tehnice inovatoare gasite pe aceasta casca, care este acum disponibila pentru cei mai seriosi si exigenti motociclisti.

 

2179.00 Lei

Produsele 1-1 (din 1) «